Posted 2015. október 21. szerda by ZoldBandi in AKTUÁLIS
 
 

Selected Bags – Legyen divat a környezetvédelem!

selected bags ujrahasznositott papir taska penztarca
selected bags ujrahasznositott papir taska penztarca

Jó látni, amikor valaki nem csak pénzt lát egy vállalkozásban, hanem az egyszerre a hobbija is és ráadásul még  fontos üzenetet is tud mögé tenni. Ezek általában a sikerre ítélt vállalkozások. Így van ezzel az erdélyi származású Antal Hajnal a Selected Bags alapítója és a tervezője is , akinek a kezei alól kerülnek ki a Selected Bags egyedi, környezettudatos, megkapó alkotásai. Nem külföldi dizájnerek munkáit koppintja és kínálja tucatáruként, hanem egyedileg tervezett, bármilyen női ruhát jól kiegészítő darabokat kínál eladásra.

 

Legfőbb célkitűzésünk, hogy divattá tegyük a környezetvédelmet, úgy, hogy közben mi is divatosak maradjunk és megőrizzük stílusunkat.

 

A Selected Bags Hungary a brand hivatalos magyar képviselője. Az elsődleges célt követve minőségi, kézzel készített öko, illetve környezetbarát táskákat kínálnak mindazok számára, akik úgy gondolják, hogy fontos számukra a környezetük védelme és egyedi, trendi táskákat akarnak viselni.

 

A Selected Bags táskáikból nem létezik két egyforma, hiszen kivétel nélkül kézzel készülnek. Az alkotók törekednek arra, hogy a legkülönlegesebb igényeket is kielégítsék, csak a fantázia szabhat határt nekik.

Az egyedi stílus mellett fontosnak tartják, hogy folyamatosan fellépjenek a környezetünk védelme mellett, így próbálnak minél több papírhulladékot megmenteni, újrakezelni és újrahasznosítani.

A Selected Bags táskák, pénztárcák, kiegészítök egy ösi maja papírfonási technika alapján készülnek

Ezek a táskák többnyire magazinokból, katalógusokból, régi újságokból, csomagolópapírból és fényképekből készülnek. A papír alapanyagot egy speciális védőfóliával kezelik, így az elkészült darabok garantáltan tartósak, vízállóak és igazán praktikusak.

A táskák 100%-ban kézzel készülnek. Mindig a legnagyobb odaadással, figyelemmel és szakértelemmel kerülnek ki a kezükből, hogy aztán a polcokra kerülve várják arra méltó, környezettudatos gazdájukat, azaz remélhetőleg Titeket!

 

Fontos kihangsúlyozni, hogy lehetőség van arra is, hogy teljesen személyre szabottan készítsék el a táskákat nektek. Innentől már minden csak a Ti fantáziátokra van bízva. A környezettudatos, minőségi kivitelezést nyugodtan bízzátok a Selected Bags csapatára. Garantáltan nem fogtok csalódni.

Íme a jelenlegi termékpaletta, ami a jövöben egyre tovább bövül:
  • Pénztárca/ portfard
  • Midi plikk
  • Maxi plikk
  • Strandolásra kifejlesztett Summer Bag
  • Office Messenger Bag
  • Laptop Bag
  • Office kézi táska
  • Varázsdoboz a mindennapi használatra.
Keressétek öket bátran Facebook oldalukon, ahol még több képet találhattok:

https://www.facebook.com/selectedbagshu

Egyéb elérhetőségek:

selectedbagshu@gmail.com
Ötvös Gabriella 06 20 252 5960

Szólj hozzá!

hozzászólás


ZoldBandi