Posted 2014. július 30. szerda by ZoldBandi in AKTUÁLIS
 
 

A méhek csípnek. Te csíped őket?

mehgreenpeace
mehgreenpeace

Móka, kacagás és játék van. Nem mintha bármikor ilyen lett volna az oldalon , de valamikor el kell kezdeni. Méheket csípitek? Ők csípnek titeket;)

Kellemest a hasznossal. Csípjetek fel néhány méhecskét a greenpeace oldalán.

“Tudtad, hogy egy méhcsalád évente 30-50 kg mézet gyűjt? Azonban egyre kisebb hozamokat produkálnak a káros környezeti hatások miatt. Segíts Te is rajtuk, hogy megmeneküljenek a kipusztulás elől.

Ha már a hozamoknál tartunk. Szerinted mennyire szorgosak a legszorgosabb méhek? Gondoltad volna, hogy a legszorgosabb méhek egy ausztrál méhész kaptáraiból kerültek ki, aki 400 db kaptárt telepített az ausztrál trópusokon az eukaliptusz erdőkbe? Egy év alatt az átlagos hozam 300 kg méz volt kaptáronként. De volt olyan kaptár, amely közel fél tonna mézet gyűjtött egy év alatt.

Toborozz magad köré mentőcsapatot, adjatok magatoknak egy fantáziadús nevet és fogadjátok örökbe közösen Ti a legtöbb méhecskét! A győztes csapat saját méhmenedéket kap, amit aztán ki is tudtok helyezni. A megjegyzés rovatba, ne felejtsétek el beírni csapatotok nevét. www.csipemameheket.hu

 

“Ha kipusztulnak a méhek, azt az emberiség legfeljebb négy évvel éli túl

(Einstein)

 

Részletek ITT

 

 

Szólj hozzá!

hozzászólás


ZoldBandi